Redactie Metro
Redactie Metro Films & series 17 jul 2020

Trailer van horror-serie Chucky online

Fan van de horrorfilm Chucky? Dan hebben we goed nieuws: er is definitief bevestigd dat er een televisieserie van het enge poppetje komt en de trailer is nu uitgebracht. Ook is bekend wanneer de hororserie uitkomt: 2021.

Don Macini

Chucky kennen we natuurlijk allemaal van film uit 1988 en de zes sequels die daarna werden uitgebracht. De serie is afkomstig van maker Don Macini, die ook de vorige films allemaal maakte. Hij plaatste kortgeleden zowel een plaatje dat verwijst naar ‘zijn’ Chucky, als de trailer v van de serie op zijn kersverse Instagram-kanaal. Volgens de eerste beelden wordt Chucky ook in deze serie net zo’n maniak als toen zijn fans voor het eerst kennis met hem maakten.

Popcorn

De serie wordt uitgezonden op het Amerikaanse USA Network en SYFY. Of en wanneer de serie naar Nederland komt is nog niet zeker, maar dat kan bijna niet anders. Zet jij de popcorn alvast klaar?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Trailer van horror-serie Chucky online
Sluiten