Femke van Rooijen
Femke van Rooijen Entertainment 2 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Trouwplannen? Dan komt Guus Meeuwis misschien wel op je bruiloft zingen

Heb je trouwplannen en wil je op je bruiloft toegezongen worden door Guus Meeuwis? Dat kan geregeld worden. Meeuwis komt namelijk met een speciaal geschenk aan een nog onbekend bruidspaar. Iedereen die binnen nu en een jaar gaat trouwen, maakt kans op een verrassingsoptreden van de zanger.

Dat maakt Meeuwis vandaag, de dag dat hij en Manon precies één jaar getrouwd zijn, bekend. Op hun eigen bruiloft werd het koppel compleet verrast door hun getuigen, die speciaal voor de bruiloft een lied hadden geschreven. „Precies een jaar geleden kwamen vijf vrienden van ons opeens onze bruiloft binnen om voor ons voor één van de mooiste momenten van het weekend te zorgen”, aldus Meeuwis in een video op Instagram.

‘Mooier’ op het nieuwe album

Het nummer, Mooier, dat de vrienden van Meeuwis op zijn bruiloft zongen, viel dusdanig goed in de smaak dat het inmiddels ook op het nieuwe album van de zanger staat. Daarnaast speelde hij het live tijdens Groots met een Zachte G.

Maar Meeuwis doet er nog een schepje bovenop. Hij wil het nummer namelijk ook delen met koppels die van plan zijn om te trouwen. „Ga je binnen nu en een jaar trouwen en wil je ook zo verrast worden als ik? Dat kan zomaar gebeuren. Dat je het gevoel van geluk en liefde gaat voelen in muziek”, zegt de zanger in zijn oproep.

Guus Meeuwis op je bruiloft

Wie binnenkort gaat trouwen, kan dit aan de zanger laten weten door een video op Instagram te plaatsen, waarin het toekomstige bruidspaar elkaar een stukje van het nummer Mooier toezingt.

De winactie loopt tot 16 juli en op 21 juli wordt er een winnaar gekozen. Wel kan het nog even duren voor we horen wie de gelukkigen zijn. Om het een verrassing voor het bruidspaar én de gasten te laten zijn, wordt pas openbaar gemaakt wie de actie heeft gewonnen als de bruiloft en dus het optreden van Guus Meeuwis al geweest zijn.

Dit is hoe Margot Robbie veelbesproken ‘perfecte’ voetscène uit Barbie-trailer maakte

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.