Emma Jansen
Emma Jansen Entertainment 31 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Al Pacino (83) voor vierde keer vader: ‘Dadelijk tegelijkertijd een luier aan’

Het is niet iedereen gegund om op 83-jarige leeftijd voor de vierde keer vader te worden. Maar voor de Amerikaanse acteur Al Pacino is dat wel zo. Hij krijgt samen met zijn 53 jaar jongere vriendin Noor Alfallah een kindje. Ze hebben het lang stilgehouden, want Alfallah zit al in de achtste maand van haar zwangerschap, meldt entertainmentwebsite TMZ.  „Ik moet er niet aan denken om dan nog vader te worden”, wordt er getwitterd.

Het werd in april vorig jaar bekend dat de 83-jarige acteur een relatie heeft met Alfallah. Zij beëindigde in 2018 haar relatie met de 79-jarige Rolling Stones-zanger Mick Jagger. Kort hierna zou ze hebben gedatet met de Amerikaanse miljardair en investeerder Nicolas Berggruen (61). Ze heeft dus wel een type, zou je denken.

‘Al Pacino is een motor!’

Niet iedereen is te spreken over het babynieuws. Ze vinden het zielig dat het kindje waarschijnlijk zijn vader niet gaat kennen. „Het kindje kent hem waarschijnlijk alleen van een televisiescherm”, wordt er getwitterd. Sommigen vinden het vies en anderen denken dat het geen echte liefde is. „Het zal wel met geld te maken hebben”, is de mening hier en daar. Al Pacino zou over een maand dus vier kinderen hebben. Zijn drie eerste kinderen kreeg hij met twee verschillende vrouwen: Beverly D’Angelo en Jan Tarrant. Zij waren met name bekend van de maffiaklassieker Scarface.

Al Pacino is bekend van verschillende producties. Maar de meesten zullen hem kennen van The Godfather-trilogie en Scarface. Enkelen vinden het knap dat hij op gerespecteerde leeftijd nog een kindje kan verwekken bij een vrouw. „Al Pacino is een motor! Zo onderscheid je een echte man van een sukkel”, wordt er getwitterd. Ze grappen over het feit dat vader en kind mogelijk tegelijkertijd een luier moeten dragen. „Hij mag op 93-jarige leeftijd gaan ravotten met zijn jongste kind. Dat is ook knap.” Het duurt dus niet lang meer voordat het kindje wordt geboren.

Maagverkleining ondergaan? Naast gewichtsafname ook sprake van ander positief effect

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.