Isabella van den Berg
Isabella van den Berg Entertainment 4 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Roddelpraat-maker Dennis Schouten in gezicht gestoken: ‘Kennelijk boete als je een mening hebt’

Dennis Schouten is afgelopen nacht gewond geraakt bij een steekpartij in een bar in Enschede. De Roddelpraat-maker en presentator deelt het nieuws via Instagram en toont daarbij zijn gehavende gezicht. Op de foto’s is te zien dat Schouten een flinke snee in zijn wang heeft.

„Ik ben vannacht rond 3.00 uur in mijn gezicht gestoken met een mes in Aspen Valley in Enschede.” Volgens Schouten gebeurde het zonder reden.

‘Ineens zat ik onder het bloed’

Schouten deelt hoe het gebeurde: „Terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting op onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed”, schrijft de 27-jarige Schouten. „Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland.”

Dennis Schouten over het steekincident

„Ik neem alle risico’s van mijn mening, mijn werk en mijn programma. Maar wat gaat er in je zieke hoofd om als je met een mes de stad in gaat. Ik dank god dat ik niet 5 centimeter hoger ben gestoken, morgen zal ik aangifte doen.”

Veel mensen laten in de reacties onder de foto’s achter Schouten sterkte te wensen. Presentator Bram Krikke reageert: „Tering… Sterkte man!” Ook voormalig voetballer Eljero Elia laat een reactie achter voor Schouten: „Sterkte, dit gun je niemand. Doe voorzichtig.”

‘Veel mensen hebben dit zien gebeuren’

Dennis Schouten heeft besloten om het incident direct in het openbaar te communiceren „omdat veel mensen dit hebben zien gebeuren.” Hij roept getuigen op zich te melden bij de politie. Inmiddels heeft Schouten aangifte gedaan. „De politie is vertrokken. Ik heb aangifte kunnen doen van zware mishandeling”, valt te lezen op zijn Instagram Story.

Een woordvoerder van de politie Oost-Nederland zegt dat de politie bekend is met het incident en onderzoek doet naar de mishandeling. „Het is nu aan ons om uit te zoeken wat er precies is gebeurd”, aldus de woordvoerder. „Er zijn vannacht geen aanhoudingen verricht.” De politie roept mensen die iets hebben gezien op zich te melden als getuige.

Jort Kelder pleit voor openbare belastingaangifte in HLF8: ‘Wat is het probleem?’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.