Iza de Bruin
Iza de Bruin Entertainment 31 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Eva Jinek genoot wel van een weekje corona: ‘Quality time met mijn zoon’

Voor de meeste mensen betekent een positieve coronatest een hoop onrust. Voor Eva Jinek betekende het juist een hoop rust. Ze schrijft op Instagram dat ze eindelijk weer tijd kon doorbrengen met haar 4-jarige zoontje Pax.

„De traagheid van het echt leven, daar had ik deze week juist weer alle tijd en, lamgeslagen door corona, rust voor in mijn lijf.”

Om 15.23 met badjas aan keukentafel

De 44-jarige presentatrice schrijft op Instagram dat ze heeft genoten van haar tijd: „Ik heb veel gelegen of schuin gehangen, ik ben aan vier boeken tegelijk begonnen – hele goede trouwens, waar ik jullie binnenkort meer over zal vertellen – en ik heb vooral meer tijd kunnen doorbrengen met mijn Pax.” Op de bijhorende foto is te zien hoe ze beiden kijken naar de nieuwe videoclip van Taylor Swift.

Jinek vervolgt: „Bejeweled is Assepoester voor volwassenen, met heel veel diamanten en glinsteringen en rode lipjes. Pax keek volledig gebiologeerd en zei: „Mama… Mama, ik kan niet stoppen met kijken.” Gelukkig hoefde dat ook niet. Het was 15.23 uur ‘s middags en ik zat in mijn badjas aan de keukentafel en hoefde nergens heen. We hebben nog zeven keer gekeken en toen gingen we weer wat met treinen doen.”

Beau nam Jinek over

Haar volgers vinden het schouwspel erg aandoenlijk. Zo reageren mensen met ‘geniet ervan’, ‘wel verdiend’ en ‘ieder nadeel heeft een prachtig voordeel. Mooi die twee blonde hoofdjes!’. Ook is te zien dat opvallend veel vrouwen reageren op het feit dat ze samen kijken naar popidool Taylor Swift. Zo zegt Lizzy: ‘OMG, Pax is een swiftie in de making’ en zegt Lotte: ‘Heel iconisch’.

De afgelopen week was ze -uiteraard- niet bij haar eigen talkshow aanwezig. Beau van Erven Dorens was haar vervanging. Het was geen rustige week voor hem. Zo nam hij live op televisie een vaccinatie, en in de andere aflevering kreeg hij te maken met een klimaatactivist die zichzelf aan de tafel lijmde.

Dit verandert er voor de mensen die meeliften op andermans Netflix-account

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Eva Jinek genoot wel van een weekje corona: ‘Quality time met mijn zoon’
Sluiten