Cassandra Oostrom
Cassandra Oostrom Entertainment 24 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Linda de Mol ook ‘veel gelachen’ bij eerste klus na The Voice-schandaal

Linda de Mol heeft genoten van haar eerste klus na het stranden van haar relatie met Jeroen Rietbergen, de oud-bandleider van The Voice of Holland die in BOOS werd beschuldigd van seksueel wangedrag. Goede vriendin en collega Lies Visschedijk vertelde vrijdagavond in Jinek dat zij en De Mol ‘heel veel hebben gelachen’ op de set van de nieuwe serie FIVE LIVE.

„We hebben af en toe een traantje gelaten, maar ook heel veel gelachen. En we hebben vooral echt de ballen uit ons broek gewerkt”, zei de actrice in de talkshow.

Linda de Mol in nieuwe serie FIVE LIVE

Voor Visschedijk was het fijn om weer met De Mol op de set te staan. „Ik hou heel veel van Linda. Ze is een heel goede vriendin van mij en ik vond het heel fijn om bij haar te zijn.” Visschedijk en de Mol hebben al vaker samengewerkt, onder meer voor de Nederlandse televisiehit Gooische Vrouwen.

FIVE LIVE is vanaf 2 oktober te zien op SBS6. De komische serie draait om de perikelen achter de schermen bij een fictieve talkshow op een commerciële tv-zender.

Sabbatical na The Voice-schandaal

De Mol besloot begin dit jaar een sabbatical te nemen. Ze staakte haar televisiewerk en verscheen maandenlang niet meer op de cover van haar blad LINDA. Dit had alles te doen met het schandaal rondom The Voice Of Holland, waarbij haar ex-partner Jeroen Rietbergen werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma.

Begin september keerde De Mol terug op op televisie met haar programma Miljoenenjacht. Toen de 58-jarige presentatrice opkwam, werd ze getrakteerd op een staande ovatie van het publiek. De Mol kon haar tranen niet in bedwang houden. „Ik dacht: ik ga niet volschieten. Nou, dat is niet gelukt”, vertelde De Mol na het wegebben van het daverende applaus. „Wat ontzettend lief.”

One Flew Over The Cuckoo’s Nest-actrice Louise Fletcher overleden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Linda de Mol ook ‘veel gelachen’ bij eerste klus na The Voice-schandaal
Sluiten