Roos Ravensbergen
Roos Ravensbergen Entertainment 8 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Ongemakkelijk oud filmpje Jada en Will Smith duikt op: ‘Heeft hem onder de duim’

Jada en Will Smith blijven maar in de spotlights staan na het incident bij de Oscaruitreiking, waarbij Will comedian Chris Rock een klap verkocht. Nu is er een filmpje uit 2019 opgedoken, dat volgens fans nogal ongemakkelijk is. De video gaat viral op social media. Daarin is te zien dat Jada Pinkett-Smith haar echtgenoot ongevraagd filmt voor haar Instagram Live, terwijl Will haar meerdere malen vraagt dat niet te doen. Fans halen vooral uit naar Jada, die Will volgens hen volledig onder de duim heeft.

Het is een vrij kort filmpje, van nog geen minuut, waarin Jada haar Red Table Talk-show promoot en vertelt dat therapeut Esther Perel zal aanschuiven. Vervolgens vraagt ze Will of Perel ook behulpzaam is geweest in hun relatie, waarop de acteur reageert: „Ik zou zeggen dat je me niet moet filmen zonder dat je dat van tevoren vraagt.”

Jada lacht de reactie weg en zegt dat haar man nog steeds kampt met ‘gekkigheid’.

Ongemakkelijke video van Jada en Will Smith

In een tweede poging vraagt ze Will: „Zou je zeggen dat Perel ons heeft geholpen om de pijn weg te nemen die we elkaar hebben aangedaan?” Smith wil opnieuw niet ingaan op haar vraagt en antwoordt: „Mijn aanwezigheid op sociale media is mijn brood, daar verdien ik geld mee. Dus je kan mij niet zomaar even gebruiken voor jouw dingen. Hou op met filmen, ik ben nota bene in mijn eigen huis, hou hiermee op.”

Uiteindelijk richt Jada de camera op zichzelf – daarna ook met Will in de achtergrond – en zegt: „Jullie kunnen vast zien dat ze ons geholpen heeft.”

Ophef onder fans

Volgens fans ziet Will er ‘ongemakkelijk en angstig’ uit. „Kun je nagaan, dit is uit 2019, we leven nu in 2022 en er is niks veranderd. Die vrouw heeft hem helemaal in haar greep. Ze gaf Will ‘the eye’ tijdens de Oscars, hield hem niet tegen terwijl hij Rock een klap gaf en zat er daarna ook nog eens om te lachen. En dat terwijl ze in haar talkshow de hele wereld heeft verteld dat ze een affaire had met een vriend van hun zoon. Als dit geen giftige relatie is dan weet ik het ook niet meer”, meldt een volger.

Een ander zegt: „Will Smith zit overduidelijk gevangen in een heel vreemd en ongelukkig huwelijk. Deze man leeft zoals Jada wil dat ze leven en hij danst naar haar pijpen. Het feit dat hij zijn zorgvuldig opgebouwde carrière binnen een minuut om zeep geholpen heeft met die klap en dat zijn vrouw daar om lacht, zegt genoeg. En dit filmpje bevestigt alleen maar hoe verrot die relatie al jaren is.”

Veel steun voor Jaimie Vaes nadat ze aangifte doet tegen Lil Kleine

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ongemakkelijk oud filmpje Jada en Will Smith duikt op: ‘Heeft hem onder de duim’
Sluiten