Fleur Broeders
Fleur Broeders Entertainment 29 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Vlogger Dee weer in verwachting, na drie miskramen

Goed nieuws voor YouTuber Dee van der Zeeuw: ze is zwanger! Dat is te zien op een foto die ze deelt op Instagram, met haar vriend Lars. Er is duidelijk te zien dat ze zwanger is, want ze heeft al een zichtbaar buikje. In de post schrijft ze dat het kindje in september 2022 verwacht wordt. Dee en haar vriend Lars zijn al bijna vier jaar samen.

„September 2022”, staat er in de caption, gevolgd met een hartje. Op de tweede foto deelt ze nog een echo van het kindje met haar 1,5 miljoen volgers.

Drie miskramen in het verleden

Dee was al een aantal keer eerder zwanger, maar een miskraan overkwam haar drie keer. Dat nieuws deelde ze heel openhartig in een andere post op Intagram in november 2021. „Dit is nieuws wat je eigenlijk niet wilt delen maar wat helaas wel de werkelijkheid is”, schreef ze toen in haar bericht.

In een uitgebreide vlog vertelde ze ook haar verhaal. De video, die bijna één uur duurt, is meer dan 700.000 keer bekeken. Uit alle hoeken van sociale media kreeg Dee steun van haar volgers. „Ik ben echt overrompeld met alle onwijs lieve reacties die ik heb gekregen. Echt hartverwarmend”, liet ze weten na het delen van haar verhaal. Dee en haar vriend hielden de miskramen eerst een geheim met het idee dat het ‘de volgende keer’ wel goed nieuws zou zijn. Dat nieuws is er nu dan eindelijk!

Dee eindelijk zwanger

2021 had dus het jaar moeten zijn wanneer de twee ouders zouden worden. Die droom is nu gelukkig wel uitgekomen met de nieuwe zwangerschap van Dee. Ze wordt dan ook overweldigd door felicitaties in de reacties. „Wat een mooi nieuws!” reageert Kaj van der Voort en Suzan & Freek reageren met „ah zo fijn”. Vele andere volgers en BN’ers weten ook niet hoe snel ze erbij moeten zijn om de vlogger te feliciteren.

Zangeres Selah Sue gestopt met antidepressiva: ‘Ik voel me fantastisch!’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.