Judith Tielemans
Judith Tielemans Entertainment 23 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Vliegtuig met Miley Cyrus in storm beland en geraakt door bliksem

Miley Cyrus is met het vliegtuig waar zij inzat in „een enorme, onverwachtse storm beland”, schrijft de zangeres op Instagram. Daarnaast is het vliegtuig door bliksem geraakt en moest het een noodlanding maken. Zowel Cyrus als haar team, vrienden en familie, die met haar meevlogen, zijn ongedeerd.

„Aan al mijn fans en alle anderen die zich zorgen maakten nadat ze hoorden over mijn vlucht naar Asunción,” de hoofdstad van Paraguay, „ons vliegtuig is in een enorme onverwachtse storm beland en door bliksem geraakt. Mijn team, band, vrienden en familie, die allemaal met me meereisden, zijn veilig na een noodlanding.”

Miley Cyrus

Het vliegtuig heeft de eindbestemming hierdoor niet kunnen bereiken, schrijft de zangeres. „Ik hou van jullie”, sluit Cyrus haar bericht af. Bij het bericht deelt ze een video van een vliegtuigraam. Hierop is te zien dat het binnen in het vliegtuig donker is. Ook buiten is het donker, op de lichtflitsen na die in de duisternis opdoemen.

De Wrecking Ball-zangeres zou tijdens de tweede dag van het Asunciónico festival optreden. De eerste dag van het festival, die gisteren zou plaatsvinden, is afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden. Onder anderen de Foo Fighters, Machine Gun Kelly en Doja Cat zouden die dag optreden. Of het festival vandaag doorgaat is nog niet bekend.

Nieuwe vlam

De zangeres is net terug van een vakantie met haar nieuwe vlam Maxx Morando. De zangeres en drummer van de alternatieve rockband Liily werden samen gespot op een luxe vakantie in Cabo San Lucas in Mexico. De geruchten over deze relatie verschenen voor het eerst in november vorig jaar. In december ‘bevestigden’ insiders deze tegenover diverse Amerikaanse gossipmedia.

Ook is Cyrus te zien in een nieuwe campagne van modehuis Gucci. In het filmpje zijn bekende modellen, artiesten en acteurs te zien tijdens een feest. Onder meer Snoop Dogg, Jared Leto, Beanie Feldstein, Deng Lun, Lee Jung-jae, en Liu Wen komen voor in de campagne.

Gwyneth Paltrow aangeklaagd vanwege ‘levensgevaarlijke exploderende vaginakaars’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.