Nina den Bouw
Nina den Bouw Entertainment 8 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Hartverwarmend: Frozen-actrice steekt meisje in Oekraïense schuilkelder hart onder de riem

De cast en crew van de megahit Frozen (2013) hebben gereageerd op een filmpje van een Oekraïens meisje dat in een schuilkelder het lied Let It Go uit de film en musical zingt. De video van het meisje ging afgelopen weekend viral en werd miljoenen keren bekeken en gedeeld.

Het meisje, genaamd Amelia, pakt haar plek en zingt het liedje voor de mensen waarmee ze in de schuilkelder zit. In het filmpje is duidelijk te zien dat het iedereen stilvalt en naar haar aan het luisteren is. Na afloop krijgt ze dan ook een groot applaus en is er gelach te horen.

Frozen-actrice steekt meisje een hart onder de riem

Het lied wordt in de film en musical gezongen door Elsa. Hoofdrolspeelster Idina Menzel, die de stem van Elsa vertolkte in de animatieversie van Frozen, stelt op Twitter dat „we je zien, we zien je, echt”. De grootouders van de gelauwerde actrice vluchtten vorige eeuw van Rusland naar de VS.

Ook de componist van het nummer reageerde gisteravond op sociale media. „Prachtig meisje met je geweldige stem”, schrijft Kristen Anderson-Lopez. „Mijn man en ik hebben dit nummer geschreven over een familie in pijn die probeert beter te worden. De manier waarop jij het zingt, is als een magische truc die licht in ons hart doet gloeien, en in het hart van iedereen die je hoort. Blijf alsjeblieft zingen. We horen je.”

Alle Metro-artikelen over de oorlog in Oekraïne lees je hier.

Rusland dreigt gaskraan dicht te draaien: ‘Voorbereiden op dit scenario’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hartverwarmend: Frozen-actrice steekt meisje in Oekraïense schuilkelder hart onder de riem
Sluiten