Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 28 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

DJ Hardwell komt terug met nieuw album én wereldtournee

Goed nieuws voor de muziekwereld: na een sabbatical van meer dan drie jaar keert Hardwell weer terug op het podium. De Nederlandse dj komt met een nieuw album én gaat de wereld over toeren met zijn nieuwe show.

Robbert van de Corput, zoals de wereldster eigenlijk heet, was 3,5 jaar lang afwezig in de muziekscene. Geen nieuwe albums of optredens – hoewel dat laatste natuurlijk voor veel artiesten gold de afgelopen twee jaar.

Hardwell maakt comeback

Inmiddels vindt de 34-jarige dj het tijd om de wereld weer te verblijden met zijn muziek, kondigde hij gisteravond aan. Zijn comeback maakte hij met een set via een livestream tijdens het Ultra Music Festival in Miami.

Concerten in de hele wereld

Het nieuwe album van Hardwell zal Rebels Never Die gaan heten en er komt een gelijknamige wereldtour. Gelukkig doet hij ook zijn eigen Nederland aan: op 3 december geeft Hardwell een show in Ziggo Dome in Amsterdam.

Ook staan concerten in onder meer New York, Hamburg, Madrid, Bangkok, Hong Kong en Taipei gepland. Fans kunnen zich al via de website van de dj registreren voor de voorverkoop die morgen om 17.00 uur begint. Een uur later start de reguliere verkoop.

Vrijdag eerste singles

Op het nieuwe album van Hardwell staan veertien nummers. De datum waarop de plaat uitkomt, is nog niet bekendgemaakt. Vrijdag verschijnen de eerste singles.

De dj maakte in augustus 2018 bekend voor onbepaalde tijd een pauze te nemen omdat hij ten onder dreigde te gaan aan de werkdruk. Zijn laatste optreden was tijdens het Amsterdam Dance Event in oktober 2018. Toen beloofde Hardwell, die twee keer werd gekroond tot beste dj van de wereld, wel al dat hij terug zou komen.

Die belofte maakt hij nu tot grote blijdschap van vele fans waar. Onder andere op Twitter reageren mensen van over de hele wereld op het heugelijke nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
DJ Hardwell komt terug met nieuw album én wereldtournee
Sluiten