Pim Pauwels
Pim Pauwels Entertainment 27 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Marc-Marie Huijbregts sneert naar Britt Dekker: ‘Schijnt onaardig te zijn’

Marc-Marie Huijbregts heeft zich in de podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets uitgesproken over Britt Dekker. De cabaretier zei dat anderen tegen hem wel eens vertelden dat de presentatrice zich anders voordoet als de camera’s niet aanstaan. „Ze zou heel onaardig zijn in het echt.”

In de podcast, die Marc-Marie samen met zijn sidekick Aaf Brandt Corstius maakt, ging het kort over het YouTube-kanaal van Britt Dekker over paarden. Waar schrijfster Aaf Brandt Corstius vol lof over de presentatrice praat, deelt Marc-Marie Huijbregts een sneer uit.

„Oh ja, PaardenpraatTV. Dat vindt mijn zoon zo grappig”, begint Aaf Brandt Corstius. „Ja?”, reageert Marc-Marie. „Ik hoor altijd van mensen die haar hebben ontmoet, dat zij heel onaardig is.”

Kijk hieronder het fragment waarin Britt Dekker ter sprake komt.

Sneer wordt niet gedeeld: ‘Echt waar?’

De schrijfster kan zich niet vinden in de opmerking van Marc-Marie. „Nee joh, zij is heel aardig. Nou ja, ik ken haar niet, maar zij zit heel vaak bij Gijs en hij is helemaal dol op haar.” Ze doelt daarmee op de talkshow Media Inside die haar man Gijs Groenteman samen met Marcel van Roosmalen maakt.

„Oh, nou, ik hoor allemaal verhalen van mensen die met haar gewerkt hebben. Die zeiden dat ze een beetje eigenaardig is”, gaat Marc-Marie verder. „Echt waar?”, krijgt hij terug. „Ja. Maar ik heb haar nog nooit ontmoet.”

Marc-Marie: ‘Niet heel veel mensenkennis’

Zijn sidekick zegt te horen dat Britt Dekker juist heel sympathiek is. „Maar dat heb ik dus uit één bron.” Marc-Marie: „Nou, dat is heel goed om te horen, maar natuurlijk niet heel betrouwbaar, als we heel eerlijk zijn. En die heeft niet heel veel mensenkennis, maar goed.”

De opmerkingen van Marc-Marie Huijbregts, die zich wel vaker negatief uitlaat, lijken gebaseerd te zijn op verhalen in zogenaamde ‘juice channels’. Daar gaan al langer verhalen rond dat Britt Dekker zich achter de schermen bij televisieprogramma’s anders gedraagt dan voor de camera.

Britt Dekker: liever op een paard dan op tv

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Marc-Marie Huijbregts sneert naar Britt Dekker: ‘Schijnt onaardig te zijn’
Sluiten