Mike Vlastuin
Mike Vlastuin Entertainment 14 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

BN’ers woedend na mishandeling door Lil Kleine: ‘Fysiek blijf je met je poten van haar af’

Gister zijn de beelden van Lil Kleine die zijn vrouw mishandelt online verschenen. De rapper is inmiddels opgepakt en verblijft op het politiebureau. Bekende personen als Anouk en Koen Kardashian reageren op de beelden.

Op de beelden van gisteravond is te zien hoe Lil Kleine zijn vrouw uit de auto trekt en haar mishandelt. Iedereen die de beelden heeft gezien is het erover eens dat de rapper veel te ver is gegaan. De mensen zijn Lil Kleine dan ook zat en vragen om een boycot. FunX heeft al besloten om de muziek van Lil Kleine voorlopig niet meer te draaien.

Anouk steunt Jaimie

De beelden van de mishandeling hebben ook zangeres Anouk bereikt. In haar Instagram-verhaal steunt ze Jaimie Vaes, de vrouw die uit de auto werd getrokken: „Jaimie, herpak je vrijheid na jarenlang mentale en fysieke mishandeling te hebben ondergaan.” Verder verwacht ze dat Lil Kleine binnenkort weer met een ‘bullshit verontschuldiging’ zal komen.

Dat Anouk en Lil Kleine elkaar niet liggen, was al eerder bekend geworden. Toen ze samenwerkten als coaches voor The Voice of Holland, hebben de twee ruzie gekregen. De rapper zou haar hebben uitgescholden. Zelf zei de zangeres dat het haar geen pijn heeft gedaan. Ze hebben het seizoen samen kunnen afmaken.

Koen Kardashian noemt Lil Kleine een monster

Koen Kardashian heeft ook gereageerd op de mishandeling. Hij is een goede vriend van Jaimie en heeft het er duidelijk moeilijk mee. „Ondanks dat ik er altijd voor je heb geprobeerd te zijn in goede en slechte tijden, wist ik niet altijd hoe. Hier is namelijk geen handboek voor”, schrijft hij.

Geruchten over de mishandelingen van Lil Kleine richting Jaimie zijn er al langer. Als beste vriend van Jaimie lijkt Koen dan ook geen goede woorden meer voor Lil Kleine over te hebben: „Het monster waar jij de afgelopen jaren mee te maken hebt gehad, is nu eindelijk voorbij. En dat gun ik je.”

Naast Anouk en Koen hebben ook andere bekende personen hun mening gegeven via social media. „Fysiek blijf je te allen tijde met je poten van haar af”, reageerde Jim Bakkum via Instagram. „We kunnen dit niet ontzien. Vorige keer wisten we het. Maar hadden we geen beelden van het moment. Nu zien we het”, schrijft Miljuschka Witzenhausen.

Glennis Grace nog vast in cel, ook Lil Kleine nog vast op politiebureau

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.