Mike Vlastuin
Mike Vlastuin Entertainment 14 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Glennis Grace nog vast in cel, ook Lil Kleine nog vast op politiebureau

Glennis Grace zit nog steeds vast op het politiebureau van Amsterdam. Afgelopen zaterdag is de zangeres aangehouden voor mishandeling. Ze zou samen met haar zoon een medewerker van de supermarkt hebben aangevallen. Ook Lil Kleine zit nog steeds vast, op verdenking van mishandeling. Hij werd gisteravond opgepakt nadat er beelden door Yvonne Coldeweijer naar buiten zijn gebracht.

Na de vechtpartij heeft Grace inmiddels haar tweede nacht in een cel doorgebracht.

Vechtpartij Glennis Grace

De zoon van Grace zou eerder die middag een e-sigaret hebben opgestoken in de supermarkt. Volgens haar advocaat zou hij met verwondingen thuis zijn gekomen. Glennis is hierna verhaal gaan halen bij de supermarkt. „Zij werd daarbij uitgelachen waarna zij een medewerker zou hebben geduwd. De verdenking zou er ook uit bestaan dat zij zou hebben geschopt en geslagen (althans dat geprobeerd), maar daarin herkent zij zich niet”, zegt haar advocaat.

Volgens haar advocaat zou Grace zelf geen geweld hebben gebruikt: „Bij een vechtpartij die gelijktijdig of aansluitend in de supermarkt plaatsvond heeft zij geprobeerd mensen tegen te houden. Zij heeft daarbij in elk geval zelf geen geweld gebruikt.” Ondanks het statement waren er veel reacties dat het gedrag van Grace niet geaccepteerd kan worden. Vervolgens kwam er een oproep om de zangeres te boycotten.

Lil Kleine opgepakt voor mishandeling

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, zit momenteel ook nog vast op verdenking van mishandeling. Gisteravond zijn er beelden online gekomen waarbij Lil Kleine zijn vrouw mishandelt. Vervolgens is de rapper opgepakt en meegenomen naar het bureau. Na het bericht zijn de mensen Lil Kleine zat en vragen ze, net als bij Grace, om een boycot.

Het is namelijk niet de eerste keer dat Lil Kleine in het nieuws is gekomen vanwege mishandeling. Zo heeft hij onlangs nog een taakstraf opgelegd gekregen. Hierbij zou hij een onbekende man in een nachtclub hebben mishandeld. De rapper ontkent echter dat hij geweld heeft gebruikt.

Kamerlid Gündogan geschorst door Volt vanwege grensoverschrijdend gedrag

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Glennis Grace nog vast in cel, ook Lil Kleine nog vast op politiebureau
Sluiten