Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 1 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

John Stamos voor de derde keer in isolatie: ‘Zoon viel huilend in slaap’

Slecht nieuws voor John Stamos. De 57-jarige acteur liet via Twitter weten voor de derde keer in isolatie te moeten vanwege het coronavirus, wat ingrijpende gevolgen heeft voor hem en zijn familie. Hij is in contact geweest met iemand die positief getest is. Het is nog niet bekend of hij zelf ook het virus heeft opgelopen.

„Mijn 2-jarige zoon viel huilend in slaap en werd huilend wakker, omdat hij niet bij zijn vader kan zijn. Begrijp me niet verkeerd: ik ben ontzettend dankbaar dat ik momenteel als acteur überhaupt nog kan werken, dat is echt een privilege. Maar omdat ik wederom in contact ben geweest met een besmet persoon, moet ik weer 10 dagen in isolatie zitten,” schrijft Stamos.

Stamos: ‘Volg de regels’

De acteur vervolgt: „Ik zie het als mijn taak om er alles aan te doen om ons allemaal veilig te houden. En dat zal ik ook doen. Maar alsjeblieft mensen, draag je steentje bij en volg de regels. Elke uitspatting die jij hebt kan gevolgen hebben voor anderen. Dus denk niet alleen aan jezelf.”

 

‘Wie ben jij om ons de les te lezen?’

De tweets van Stamos werden wisselend ontvangen. Een groot aantal volgers prees hem: „Je hebt helemaal gelijk, goed dat je dit uitspreekt. We moeten dit virus er samen onder krijgen, ook al is dat moeilijk en soms frustrerend. Maar samen kunnen we het aan, met een beetje geduld totdat er meer vaccins uitgedeeld worden.”

Andere volgers waren het juist oneens met de acteur. „Wie ben jij om ons de les te lezen? Als je zo nodig wilt helpen, waarom blijf je dan niet thuis in plaats van op een filmset te staan? Je meet met twee maten en omdat jij nu toevallig weer ziek bent, moeten wij ons aan jou aanpassen. Dat slaat echt nergens op.”

Stamos praat in zijn tweet over zijn zoon, die hij nu tien dagen niet kan zien. Sommige van zijn volgers vinden dat echter belachelijk: „Het is enorm zeldzaam voor een kind onder 1 jaar oud om Covid te krijgen. En oudere kinderen raken niet besmet. Als dat al wel zo is, is dat zonder symptomen.”

Lees ook: Artsen pleiten voor versoepeling van coronamaatregelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
John Stamos voor de derde keer in isolatie: ‘Zoon viel huilend in slaap’
Sluiten