Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 16 feb 2021

Kritiek op uiterlijk Carice van Houten na gesprek in Jinek, maar de actrice slaat terug

De 44-jarige Carice van Houten schoof maandagavond aan bij Jinek om te praten over de nieuwe serie Red Light. Maar kijkers letten blijkbaar niet zo op het gesprek over de nu al bekroonde serie. Achteraf ging het gesprek op sociale media namelijk vooral over het uiterlijk van de actrice. Zo zou ze te veel aan zichzelf hebben laten sleutelen.

Kijkers bekommerden zich onder meer om het gebit van Carice. Hier heeft ze namelijk het een en ander aan laten doen. „Waarom nieuwe tanden? Je mag het zelf weten allemaal. Alle vrouwen van de wereld. Maar jullie gaan allemaal op elkaar lijken”, twitterde een kijker. Zelf heeft Carice er overigens nooit een geheim van gemaakt dat ze niet tevreden was met haar gebit en er een keer wat aan wilde laten doen.

Uiterlijk Carice van Houten

Maar niet alleen het gebit van de 44-jarige actrice was het middelpunt van kritiek. Ook de rest van haar uiterlijk werd niet goedgekeurd door twitteraars. Kijkers vermoeden namelijk dat ze niet alleen haar tanden, maar ook haar gezicht heeft laten verbouwen.

(De tekst gaat verder onder de Tweets)

 

Overigens is niet iedereen het eens met deze kritiek. Zo schrijft iemand: „Wat een gezeik over het uiterlijk van Carice van Houten. Effe serieus, wat een bloedmooie vrouw is dat.” Ook van anderen krijgt ze veel steun. „Ongelofelijk. Mensen moesten eens weten”, reageert Carice naar aanleiding van alle kritiek.

Carice slaat terug

Carice lijkt niet al te veel met de kritiek te zitten. Zo reageert ze op een tweet: „Haha is dit het gezicht van iemand die ‘verbouwd’ is ?? Kijk maar naar de serie dan kun je het misschien allemaal ‘beoordelen’. Fijne dag!” Daarna stuurt ze nog even een mooie foto van zichzelf naar de zeurende twitteraar:

„U wint vandaag, Carice. Beste reactie”, reageert iemand op haar foto.

Rechtbank Den Haag: avondklok moet per direct worden opgeheven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kritiek op uiterlijk Carice van Houten na gesprek in Jinek, maar de actrice slaat terug
Sluiten