Julia Onclin
Julia Onclin Entertainment 17 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Vrienden van Amstel LIVE bevalt, maar wie is toch die jongen naast Nick?

Zaterdagavond keken bijna een miljoen mensen naar het livestreamconcert van de Vrienden van Amstel LIVE. Het online evenement viel in de smaak. Vele kijkers laten op social media dan ook weten hoe dankbaar ze zijn voor het online feestje tijdens de coronacrisis. Metro zet de leukste en meest opvallende reacties voor je op een rijtje, met onder meer een antwoord op de prangende vraag: wie was toch die man die samen met Nick Schilder een duet zong?

Verschillende kijkers spreken op Twitter hun waardering uit voor de organisatie en de artiesten. „Wat een topidee om het feestje op deze manier door te zetten. Chapeau,” schrijft een kijker. „Ik vermaak me kostelijk, ondanks corona toch een feestje. Heel erg dankbaar,” reageert een ander op de livestream.

Lees ook: Online-editie Vrienden van Amstel mikt op saamhorigheid

Naast de vele bedankjes gaan er ook veel heerlijke dansvideo’s, polonaisepareltjes en genietfoto’s rond op sociale media. Het livestreamconcert van de Vrienden van Amstel LIVE lijkt voor veel mensen een welkome verademing te zijn geweest in deze moeilijke tijd. Men vraagt zich zelfs af of dit niet vaker gedaan kan worden en waarom het niet live op televisie te zien was.

‘Wie is toch die man naast Nick?’

Naast de vele dansfilmpjes, genietfoto’s en dankbaarheidsuitingen was er ook één prangende vraag die tijdens de Vrienden van Amstel LIVE rondging op social media. Wie was toch die man naast Nick? En nee, in dit geval was dat dus niet Simon Keizer, zoals we gewend zijn van het duo Nick & Simon. Nick deed namelijk een duet met een andere artiest.

Metro ging even voor je op onderzoek uit, en wat blijkt? De jongen die samen met Nick Schilder een duet zong is een artiest die beter bekend staat als Avalan. De 24-jarige Valentijn Hoogwerf, zoals hij in het echt heet, is onder andere DJ, producer en vocalist. In 2019 werkte Avalan samen met Nederlands trots Armin van Buuren aan de wereldwijde hit Sucker for Love.

Lees ook: Man met valse papieren, Glock en 550 kogels gearresteerd bij het Capitool

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrienden van Amstel LIVE bevalt, maar wie is toch die jongen naast Nick?
Sluiten