Iris Hermans
Iris Hermans Entertainment 6 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Gaan Kanye West en Kim Kardashian nu echt scheiden?

Kim Kardashian en Kanye West zouden niet langer meer samen door het leven willen gaan. Op social media vinden mensen er van alles van en worden herinneringen aan het altijd spraakmakende stel gedeeld.

De Amerikaanse realityster Kim Kardashian en rapper Kanye West gaan scheiden, meldt entertainmentsite Page Six op basis van bronnen dicht bij het stel. Geruchten over een scheiding doen al langer de ronde, zo twitterde West in juli al over een mogelijke scheiding, maar nu zou het koppel al in gesprek zijn over de scheidingsregeling.

Kanye West

„Ze houden het vooralsnog stil, maar ze zijn uit elkaar”, zegt een van de bronnen. Volgens de ingewijden zou vooral Kardashian, die vorig jaar 40 werd, het hebben gehad met Kanye West, die met een bipolaire stoornis kampt. De stoornis weerhield hem er niet van om eind vorig jaar een gooi te doen naar het presidentschap. Het werd geen succes, deels ook door het labiele optreden van West tijdens een verkiezingstoespraak, waarin hij heel persoonlijke details over de relatie tussen hem en Kim Kardashian prijsgaf.

Na de verkiezingsdag heeft West geen berichten meer via z’n social media verstuurd.

Advocaat Kim Kardashian

Kardashian zou scheidingsadvocaat Laura Wasser inmiddels in de arm hebben genomen. Zij staat vaker bekende namen in Hollywood bij tijdens de echtscheiding. Zo was ze eerder ook de advocaat van Angelina Jolie, Britney Spears en Johnny Depp.

Tijden, mensen en liefde veranderen, zo blijkt maar weer.

Social media over de scheiding

Op social media zijn de twee zoals altijd een geliefd onderwerp van gesprek. Veel vrouwen zijn blij voor haar, en een vrouw met Indiase wortels bedankt Kim, met dezelfde wortels, zelfs voor de scheiding.

En een Kanye West-fan gebruikt het momentum om weer even een persoonlijke favoriet te delen.

Lees ook: In serie over dromende sterrenchef gaat álles mis: Ik Vertrek is er niets bij!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gaan Kanye West en Kim Kardashian nu echt scheiden?
Sluiten