Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 11 dec 2020

‘Johnny Depp is compleet doorgeslagen’

Het gaat niet helemaal lekker met Johnny Depp, op z’n zachtst gezegd. Eerst moest hij noodgewongen zijn rol in Fantastic Beasts, opgeven, nu zegt een producer dat de acteur „volledig de weg kwijt” is. Het gaat om een anonieme producer, die zijn uitspraken doet in gesprek met The Hollywood Reporter.

De producer zou meerdere malen gewerkt hebben met Depp. „Die man heeft 35 jaar lang alleen maar ja-knikkers om zich heen gehad, waardoor hij denkt dat hij heel bijzonder is.”

‘Ongeleid projectiel’

Ook zegt de producer dat Depp momenteel een ‘ongeleid projectiel’ is. „Er valt gewoon niet met hem te werken. Bij het minste of geringste wordt hij boos en denkt hij dat je tegen hem bent. Nu is het in Hollywood vrij normaal dat A-sterren alleen maar hielenlikkers om zich heen hebben, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Mensen kruipen letterlijk om hem heen om hem maar tevreden te houden.”

„Johnny Depp is het schoolvoorbeeld dat ik aan mijn cliënten voorleg over hoe je je níet moet gedragen. Hij belichaamt alles wat je nou juist niet wilt voor je klant,” zegt een consultant van een PR crisis-managementbedrijf uit Los Angeles.

Hoger beroep

Eerder deze week liet Depp weten dat hij naar het hof van beroep zou stappen, nadat hij ongelijk kreeg in de geruchtmakende tabloidzaak die hij tegen de Britse krant The Sun had aangespannen. In 2018 werd de acteur door het medium een „vrouwenmishandelaar” genoemd, omdat hij zijn ex-vrouw Amber Heard zou hebben mishandeld. Depp is woedend om die bewoording.

Eerder bepaalde de rechter in Londen dat onvoldoende is bewezen dat er in het betreffende artikel van de tabloid sprake is van smaad. Daarnaast werd vastgesteld dat Depp zijn ex-vrouw wel degelijk had mishandeld. Het is niet duidelijk met welke argumenten Depp nu precies naar het hof van beroep stapt.

Lees ook: Dit zijn volgens Google de populairste Netflix-films en series van 2020

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
‘Johnny Depp is compleet doorgeslagen’
Sluiten