Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Entertainment 19 jul 2020

André Hazes heeft na jaren weer contact met zus Roxeanne

Er lijkt na jaren bonje weer een goede relatie te ontstaan tussen André Hazes en zijn zus Roxeanne. André en Roxeanne konen jarenlang niet met elkaar door één deur, maar inmiddels hebben de twee weer contact. Roxeanne was bovendien eerder al op bezoek bij Monique Westenberg, de liefde van haar broer.

Tegenover RTL Boulevard vertelt de zanger dat de twee elkaar alleen nog via de app en telefonisch hebben gesproken. Face-to-face-contact is er nog niet geweest, maar André is hoopvol dat dat snel gaat komen: „Dat lijkt mij wel. Alleen ben ik altijd druk, ik verzin altijd wel iets om te doen. Dus ik denk dat Monique gewoon een afspraak moet plannen en dat we dan op de stoep staan.”

De zoontjes van broer en zus Hazes hebben elkaar al wel gezien. Op een Instagrampost van Monique waren de twee jongens onlangs samen te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
André Hazes heeft na jaren weer contact met zus Roxeanne
Sluiten