Metro
Metro Entertainment 24 jun 2020 / 08:02 uur

The Bold and the Beautiful and no corona op de set

Het zou zo maar een spannende plotwending van The Bold and the Beautiful kunnen zijn: een besmettelijk virus in town. Alleen gaat het nu om de realiteit en bleek het vals alarm.

De makers van The Bold and the Beautiful kregen afgelopen week namelijk te horen dat meerdere mensen op de set positief waren getest op het coronavirus. Het bleek  om valse uitslagen te gaan.

Opnames gestart

‘The Bold’, zoals het door de fans wordt afgekort, was vorige week de eerste Amerikaanse televisieserie waarvan de opnames werden hervat na de sluiting van alle film- en televisiesets in verband met de uitbraak van het virus. Het plan van de producenten was om elke maandag cast en crew te testen, en vervolgens dinsdag tot en met vrijdag te filmen. Na de eerste opnamedag werden die plannen aangepast, omdat er meer tests nodig waren dan verwacht. Ook kregen verschillende mensen een positieve corona-uitslag, waardoor geruchten gingen dat de set opnieuw op slot ging.

Vals

Een woordvoerder van de show laat echter aan The Hollywood Reporter weten dat er uiteindelijk geen coronabesmettingen zijn vastgesteld. De eerdere positieve uitslagen bleken vals te zijn. De producenten zijn inmiddels overgestapt naar een ander laboratorium.

Tijdens de opnames van de langlopende serie houden de acteurs de verplichte afstand van elkaar. Met slim camerawerk worden beelden geschoten waarop het lijkt alsof zij dichter op elkaar staan. Een van de producenten vertelt ook dat enkele echtgenoten en partners van de castleden zijn opgetrommeld als stand-ins. „Dus als je mensen elkaar ziet aanraken, dan is het meestal de hand van de man of vrouw van de acteur.”

Lees hier wat Ferry Doedens uit GTST overkwam toen hij bleef knuffelen op de set

DayTime Emmys

Gelukkig maar dat er geen corona op de set present is, want de acteurs hebben wel andere dingen om zich ‘druk’ over te maken. De Daytime EMMY Awards bijvoorbeeld, prijzen voor programma’s die overdag op televisie worden uitgezonden en waarvoor onder ander Katherine Kelly Lang genomineerd is, de actrice die al decennialang in de serie speelt en tot het vaste The Bold-meubilair behoort.

View this post on Instagram

Congratulations are in order for the #BoldandBeautiful nominees! 💫 Let's give these stars some love for their #DaytimeEmmy nominations. 💙

A post shared by The Bold and The Beautiful (@boldandbeautifulcbs) on

Over The Bold

The Bold and the Beautiful draaide in eerste instantie om de families Forrester, Logan en Spectra, later om de families Forrester, Logan en Marone. Tegenwoordig is de aandacht verlegd naar de families Forrester, Logan en Spencer. De soap speelt zich af in Los Angeles en wordt in ongeveer 130 landen uitgezonden. In tegenstelling tot de meeste andere Amerikaanse soaps duurt deze inclusief reclame geen uur, maar een half uur, waardoor het aantal acteurs ook niet zo groot is als bij andere soaps.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Bold and the Beautiful and no corona op de set
Sluiten