Metro
Metro Entertainment 17 jun 2020 / 18:54 uur

Meeste stemmen mooiste vrouwenstem voor Chantal Janzen

Je hebt missverkiezingen en andere schoonheidswedstrijden. En er is ook de verkiezing voor de mooiste vrouwenstem. De meeste stemmen gingen naar die van Chantal Janzen.

Volgens de luisteraars van De Coen en Sander Show op Radio 538 heeft Chantal Janzen de allermooiste vrouwenstem van het land. De presentatrice is daarmee de winnares van de Gouden Stemband, zo werd donderdag in de uitzending duidelijk.

 

Vanmiddag werd Chantal Janzen verrast door Coen en Sander met het nieuws dat zij de enige echte winnares is van de Gouden Stemband. Haar eerste reactie: „Maar wie stemt er dan in godsnaam? Hebben mijn ouders zo vaak gestemd? Mocht dat?”

Mooiste vrouwenstemverkiezing

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gingen op zoek naar de mooiste vrouwenstem naar aanleiding van de FHM500, de jaarlijkse lijst van mooiste vrouwen van Nederland. De dj’s vonden het hoog tijd dat er ook een radio-editie kwam.

Na Chantal eindigde Jo van Egmond, de nieuwslezeres van de Coen en Sander Show op de tweede plaats. De top drie wordt gecompleteerd door presentatrice Leonie ter Braak. Andere stemmen die het goed deden waren die van journaallezer Annechien Steenhuizen, Hannelore Zwitserlood, de sidekick bij de 538-ochtendshow van Frank Dane, en presentatrice Merel Westrik.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Meeste stemmen mooiste vrouwenstem voor Chantal Janzen
Sluiten