Metro
Metro Entertainment 31 mei 2020 / 20:14 uur

Dit wordt de nieuwe baan van Sinéad O’Connor

Sinéad O’Connor gaat voor een opvallende carrièreswitch. De Ierse zangeres wil de zorg in. Dat vertelde ze op de Ierse televisie. Vanaf september gaat ze een opleiding volgen om zorgmedewerker te worden. Als ze slaagt, gaat de zangeres in een hospice werken.

O’Connor koestert al langer de wens om als begeleider in een hospice te werken. Ze zou zich graag willen inzetten voor mensen die geen familie hebben of om een andere reden alleen zijn.

Liever eerder begonnen

De Nothing Compares 2 U-zangeres is door de coronacrisis  gaan nadenken over wat ze met haar leven wil, vertelde ze. Ook zei ze dat ze het jammer vond dat ze niet eerder aan de opleiding was begonnen. Dat was eigenlijk wel de bedoeling. „Ik had nu aan de slag kunnen zijn om mensen te helpen. Ik zou dat heel graag hebben willen doen.”

Het zal overigens nog een hele toer worden om het diploma te halen, beseft de zangeres. „Ik ben niet zo heel veel naar school geweest”, vertelde ze. “Ik heb ooit examen moeten doen, en ik zakte voor alles, behalve voor de kunstvakken.” O’Connor zei daarna dat ze alles op alles zal zetten om te slagen. „Ik ga net zo lang door tot ik mijn diploma heb.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit wordt de nieuwe baan van Sinéad O’Connor
Sluiten