Loren Snel
Loren Snel Entertainment 6 mei 2020 / 07:21 uur

Ariana Grande is van haar stalker af

Ariana Grande kan weer opgelucht ademhalen. De stalker die in maart een ongewenst bezoekje bracht aan haar huis, heeft een straatverbod opgelegd gekregen.

Dat melden verscheidene Amerikaanse media. Volgens het straatverbod mag de man de komende vijf jaar niet in de buurt komen van de zangeres en haar moeder. Ook is de man opgedragen om op geen enkele manier contact met hen te zoeken. Hij mag bijvoorbeeld geen brieven sturen, maar ook geen berichten op social media.

Ongewenst bezoek voor Grande

De man van in de twintig was in maart bij Ariana’s huis opgedoken. Hij wist op een of andere manier de beveiliging te omzeilen en klopte op haar deur. De politie arresteerde de man. Toen bleek dat hij een liefdesbrief voor de zangeres had meegenomen. Bij zijn arrestatie zou hij naar een van de agenten hebben gespuugd.

Ariana brengt Stuck With U uit met Justin Bieber

Of deze vervelende situatie de inspiratie was voor Ariana’s nieuwste nummer, is niet met zekerheid te zeggen. Wat wel vaststaat, is dat Stuck With U vrijdag uitkomt. Het nummer is een samenwerking met niemand minder dan wereldster Justin Bieber.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ariana Grande is van haar stalker af
Sluiten