Metro
Metro Entertainment 27 feb 2020 / 08:38 uur

Sms’jes van Johnny Depp: Amber Heard ‘verbranden’ en ‘verdrinken’

Acteur Johnny Depp stuurde in 2013 sms’jes naar een vriend waarin hij schreef zijn inmiddels ex-vrouw Amber Heard te willen ‘verbranden’ en ‘verdrinken’. 

Dat werd woensdag bekend tijdens de hoorzitting in Londen in de rechtszaak tussen Depp en de uitgever van de Britse boulevardkrant The Sun. De acteur klaagde de krant aan omdat deze een artikel met de kop: „Depp: a wife beater”, naar buiten bracht.

Alcohol

De omstreden sms’jes stuurde Depp naar collega Paul Bettany. The New York Post schrijft dat alcoholgebruik een rol speelde in zijn heftige berichten. „Ik heb de hele nacht gedronken voordat ik Amber ging ophalen om naar Los Angeles te vliegen”, schreef Depp in andere sms’jes. „Het was heftig, man. Ik had dagen niet gegeten, een halve fles whiskey, tientallen wodka’s met Red Bull en twee flessen champagne gedronken en pillen geslikt. Wat krijg je dan als je op een vliegtuig stapt? Een kwade klootzak die iedereen beledigt die in de buurt komt. Ik ben er klaar mee.”

De 33-jarige Amber Heard begon in 2016 een rechtszaak tegen haar ex-man wegens mishandeling. Onlangs kwam naar buiten dat het geweld ook van Heard’s kant kwam en zij hem zou hebben geslagen. Daarvoor klaagde de acteur haar aan. In februari dook een audiofragment op waarin de Heard vertelt een gevecht met haar ex-man te zijn gestart.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sms’jes van Johnny Depp: Amber Heard ‘verbranden’ en ‘verdrinken’
Sluiten