Metro
Metro Entertainment 20 sep 2019 / 16:10 uur

Famke Louise geeft haar eerste soloshow in Paradiso

Famke Louise geeft op 9 november haar eerste soloconcert in Paradiso in Amsterdam. De zangeres kondigt de show Boss Bitch aan via Instagram.

„Na alle voorbereidingen mag ik het dan eindelijk zeggen”, begint de zangeres haar post. „Mijn eerste soloshow in Paradiso Amsterdam!” Ze belooft haar fans dan ook dat ze show ‘lit’ wordt. De kaartverkoop voor het optreden op het Amsterdamse poppodium begint op dinsdag 24 september.

Famke Louise begon haar carrière als model en vlogger. In 2017 bracht ze haar eerste single Op Me Monnie uit. Daarna volgden de nummers Vroom, Derrière en de samenwerking met Ronnie Flex voor het nummer Alleen Door Jou.

https://www.instagram.com/p/B2oyGOkovoX/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Famke Louise geeft haar eerste soloshow in Paradiso
Sluiten