Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 9 jul 2019 / 08:09 uur

Nieuwe seizoen Stranger Things breekt records

Stranger Things seizoen 3 ging afgelopen donderdag in première op Netflix. Volgens de streamingsdienst zorgde de serie direct voor een nieuw record doordat er vanaf 40,7 miljoen accounts al is afgestemd op de show.

Bovendien slaat het seizoen ook goed aan, want al vanaf 18,2 accounts zijn de acht afleveringen al helemaal afgekeken. Sowieso moet ‘zeventig procent’ van het seizoen gezien zijn door een gebruiker om door Netflix als bekeken te worden gecategoriseerd.

Murder Mystery

In juni werd het record ook al verbroken, toen door Murder Mystery van Adam Sandler. Daarbij ging het echter ‘maar’ om zo’n 30,9 miljoen accounts die in de eerste drie dagen de show tot zich namen.

De populariteit lijkt ervoor te zorgen dat een vierde seizoen onafwendbaar is, ook al is dat nog niet officieel bevestigd. Acteur David Harbour gaf eerder al aan dat er sowieso vier seizoenen zullen komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe seizoen Stranger Things breekt records
Sluiten