Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 11 jul 2019 / 13:39 uur

Geen nieuw seizoen meer voor Marvel-series Netflix

Na Netflix, Videoland, HBO en Amazon Prime komt er een nieuwe streamingdienst bij, eentje van Disney. Dat heeft gevolgen voor het grote Marvel-aanbod dat bij Netflix onder is gebracht.

Netflix geproduceerd

De heldenseries van Marvel vallen onder Disney en zullen, nu daar een eigen streamingdienst komt, de overstap maken. Dat betekent dat de series die door Netflix geproduceerd werden, Daredevil, Iron Fist, Jessica Jones en Luke Cage, er niet een nieuw seizoen zullen krijgen.

De fans kunnen echter op een andere manier hun hart ophalen. Een aantal attributen van de series zullen binnenkort geveild worden. Op 12 en 13 augustus gaan er tal van items uit de serie onder de hamer. Al kan er nu al online geboden worden.

Dikke portemonnee

Dat is wel vooral voor fans met een goed gevulde portemonnee. Zo is een van de duurste items het kostuum van Daredevil, met een verwachte opbrengst van dertig- tot vijftigduizend dollar. Diens zonnebril moet zo’n tweeduizend dollar opbrengen.

Andere items zijn bijvoorbeeld de machine waardoor Luke Cage zijn krachten kreeg: 12.000 tot 15.000 dollar. Het bord van de Chikara Dojo uit Iron Fist: 600 tot 800 dollar. Ook voor tal van andere kledingstukken, tassen, bordjes, wapens en meubels zal er een veiling geopend worden.

Bye bye Friends

De Marvel-series zijn niet de enige die Netflix gaan verlaten. Ook Friends zal dat aan het eind van dit jaar doen. De populaire serie is namelijk in handen van HBO terechtgekomen.

Reageer op artikel:
Geen nieuw seizoen meer voor Marvel-series Netflix
Sluiten