Metro
Metro Entertainment 5 jun 2019 / 20:39 uur

Zoontje Nicolette Kluijver gepest

Het vierjarige zoontje van presentatrice Nicolette Kluijver wordt gepest omdat hij op ballet zit. Dat laat de presentatrice weten via een bericht op Instagram, waarin zij tevens een oproep doet aan alle ouders.

View this post on Instagram

Ik vind het zo erg dat mijn zoontje vandaag niet naar ballet durft omdat ze hem dan pesten! Lieve ouders… vertel je kind vanavond voor het slapen gaan dat wat je doet of wie je bent niets uitmaakt als je maar gelukkig bent! #newgeneration

A post shared by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on

Als je maar gelukkig bent

Haar zoontje krijgt namelijk vervelende opmerkingen te horen op school. „Ik vind het zo erg dat mijn zoontje vandaag niet naar ballet durft omdat ze hem dan pesten!” Schrijft Kluijver bij de foto van haar zoontje in de balletstudio.

Het was reden voor Kluijver om in actie te komen. „Vertel je kind vanavond voor het slapen gaan dat wat je doet of wie je bent niets uitmaakt, als je maar gelukkig bent!” Andere vaders en moeders vallen Kluijver bij. „Ik vind ‘m nu al de coolste en stoerste gast die er is”, aldus zanger en vader Jim Bakkum.

Bekrompen

Giel Beelen laat weten dat hij zelf ook jarenlang op ballet heeft gezeten en Kim Kötter zegt: ‘hij is juist cool!!!’. Ook Rosanna Kluivert neemt het op voor Jesse. „Een kind heeft dat niet van zichzelf maar van ouders die bekrompen en voorzichtig zijn. Ik vind het super stoer.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoontje Nicolette Kluijver gepest
Sluiten