Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Winacties 6 jun 2019 / 04:00 uur

Win 2 kaarten voor Sziget Festival!

Wil jij met vriend of vriendin naar het fameuze Sziget Festival in bruisend Boedapest? Doe dan mee aan de winactie van Metro en Festival.Travel en wie weet mogen jullie van 7 tot en met 13 augustus naar The Island of Freedom in de Hongaarse hoofdstad!

Foo Fighters en Garrix

Sziget is één van Europa’s grootste muziekfestivals met jaarlijks zo’n 500.000 bezoekers. Veel Nederlanders reizen er naartoe met de festivaltrein, de Sziget Express. Het multiculturele festival biedt behalve muziek een uitgebreid randprogramma vol theater, dans, circus, kunst, cultuur en sport. De line-up bevat dit jaar onder meer Foo Fighters, Ed Sheeran, Martin Garrix en Post Malone.

Bij zijn? Vul hieronder jouw gegevens in en reageer uiterlijk zondag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win 2 kaarten voor Sziget Festival!
Sluiten