Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 9 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Borsato maakt debuut op Pinkpop bij Armin van Buuren

Marco Borsato maakt zondagavond zijn opwachting op Pinkpop. Hij staat op het podium bij slotact Armin van Buuren, zo bevestigt de zanger zelf op Twitter. Al had hij het liever nog niet bekend gemaakt.

Dagblad De Limburger meldde zaterdag al dat Borsato als verrassing zou optreden op het festival in Landgraaf. „En ik maar denken dat het geheim was”, twitterde de zanger zondagochtend.

Hoe het danst

Het is voor het eerst dat Borsato Pinkpop aandoet. Hij heeft op dit moment een hit met Armin van Buuren en Davina Michelle, met het nummer Hoe het danst. De kans is aanwezig dat Davina Michelle ook op het podium te bewonderen is. De zangeres gaf zaterdag al een optreden tijdens de openingsdag.

Van Buuren is op de zondagnacht de afsluiter op Pinkpop. Hij draait van twaalf uur tot half twee ‘s nachts wat een uitzonderlijk laat tijdstip is voor het Limburgse festival. Ook Van Halen-zanger David Lee Roth zal te gast zijn tijdens zijn set.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Borsato maakt debuut op Pinkpop bij Armin van Buuren
Sluiten