Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 26 apr 2019 / 17:29 uur

Cooper overweegt eenmalige ‘musical’ A Star Is Born

Bradley Cooper liet afgelopen jaar voor de film A Star Is Born horen dat hij ook meer dan aardig kan zingen in zijn duet met Lady Gaga. Hij ontkrachtte dat er een tour zou komen met de zangeres, maar mogen komen er wel andere muzikale uitstapjes van de acteur.

Scriptlezing

Cooper lijkt daarbij te denken aan een soort A Star Is Born the musical. „Wat ik een cool idee vind, is om misschien één avond het script live te brengen en de nummers te zingen terwijl we het scenario lezen”, zo vertelde hij toen hij aanschoof bij Ellen DeGeneres. „Dat zou geweldig zijn, niet?”

De twee traden ook al op tijdens de afgelopen Oscars. „Ik was eigenlijk niet zo nerveus. Ik had ook zo hard gewerkt, en Lady Gaga was erg behulpzaam. Maar het was echt angstaanjagend. Ik ben geen zanger en ik had voor deze film ook nog nooit gezongen, dus dat was echt bizar."

Shallow

A Star Is Born werd genomineerd voor maar liefst acht Oscars. Eentje werd er slechts verzilverd, maar dat was wel voor het beste originele nummer, namelijk Shallow.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cooper overweegt eenmalige ‘musical’ A Star Is Born
Sluiten