Metro
Metro Entertainment 10 feb 2019 / 09:57 uur

Veel lof over ‘allerbeste optreden’ HGT ooit

Veel tv-audities zijn niet altijd even, eh, ontroerend. De ‘Holland’s Got Talent’ opvoering van Sanne Pronk (20) is echter een heel ander verhaal.

Pia Douwes 2.0

Het jonge Zeeuwse meisje wist het publiek én de jury op zaterdagavond stil te krijgen met haar vertolking Mijn Leven Is Van Mij uit de musical Elizabeth. Een dappere keuze, zeker omdat haar voorganger een paar minuten geleden hetzelfde liedje had opgevoerd. Die auditie verliep niet bepaald succesvol, maar desalniettemin wilde de zangeres tóch een poging doen.

Kippenvel

Daarmee stelde ze niet teleur. In haar witte jurk wist ze elke noot er loepzuiver en ‘met haar eigen interpretatie’ uit te krijgen, aldus Paul de Leeuw. „Veel mensen weten niet hoe moeilijk dit genre is. Maar dít is musical. Meid, wat ben jij geweldig", vulde het jurylid aan. Ook Angela, die ‘normaal niet van musical houdt’, had flink wat kippenvel gekregen.

Musicalster in wording

Ook op Twitter regent het complimentjes. Haar optreden wordt door sommigen zelfs het beste optreden van de show ooit genoemd. Veel mensen snappen niet waarom de golden buzzer niet naar haar is gegaan.

Oordeel zelf

Hieronder kijk je de auditie van de getalenteerde zangeres terug.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Veel lof over ‘allerbeste optreden’ HGT ooit
Sluiten