Metro
Metro Nieuws 10 feb 2019 / 10:34 uur

Dit huis heeft wel een, eh, héél bijzondere kelder

Je betaalt zes ton voor het stulpje, maar dan krijg je ook een hoop: een riante tuin en ruimtelijke ligging, bijvoorbeeld. Die twee zaken hebben er echter niet voor gezorgd dat een huis in de Amerikaanse Penssylvania in de belangstelling staat – dat heeft te maken met de, eh, vrij uitgesproken kelder.

Seksoase

De kelder in dit huis in het plaatje Maple Glenn wordt namelijk niet als ‘normale’ bergruimte gebruikt: het is eerder een plek waar Christian Grey zich prima zou kunnen vermaken. In de ‘seksoase’, zoals het op het promofilmpje wordt genoemd, staat bijvoorbeeld een grote schommel, en dan niet eentje waar je je kinderen op zou neerzetten.

Ophef

Het huis krijgt inmiddels wereldwijde aandacht. De kelder, met een groot bed en een hoop bijbehorende speeltjes, is daar de oorzaak van. Eerder werd het huis nog onder de titel ’50 Shades of Maple Glen’ aangeboden, maar na ophef in de Amerikaanse media is die leus toch maar aangepast.

Doodnormale kelder

Geïnteresseerd? Je kan het huis mét alle meubels overnemen. Maar: dat hoeft niet, verklaart de makelaar tegenover Fox29. Mocht je zelf niet zoveel behoefte hebben aan die oasis, kan je er nog altijd een doodnormale bergruimte van maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit huis heeft wel een, eh, héél bijzondere kelder
Sluiten