Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 6 feb 2019 / 18:04 uur

John van den Heuvel eindelijk weer in RTL Boulevard

Voor John van den Heuvel was het flinke tijd niet mogelijk om in de studio van RTL Boulevard langs te komen. Dat is nu verleden tijd, maakt het programma woensdag bekend.

Ze plaatsten een foto van de misdaadverslaggever op hun Instagram-account, met daaronder de tekst: „Zo zien we het graag. John van den Heuvel terug in onze studio!"

De misdaadjournalist kan op tal van blije reacties rekenen. „Blij dat je er weer bent John", wordt er enthousiast gereageerd.

Dolblij

Ook Van Den Heuvel zelf is dolblij terug te zijn als deskundige in de studio. De maanden dat hij niet in de studio mocht zijn hadden veiligheidsrisico’s als reden. Van Den Heuvel werd ernstig bedreigd vanuit het criminele milieu. Omdat men beter niet van tevoren kon weten waar hij zich bevond en het Leidseplein en omgeving niet goed genoeg beveiligd konden worden, moest de misdaadverslaggever vanuit een geheime locatie met een live-verbinding bijdragen aan de uitzendingen.

„De dreigingsanalyses zijn nog niet van dien aard dat ik alles weer aan de kant kan schuiven. Er zijn nog veel beveiligingsmaatregelen van kracht. Maar iedereen heeft keihard gewerkt om me weer terug te krijgen", vertelde John van den Heuvel in de uitzending. „Tot aan de minister aan toe; iedereen bemoeide zich ermee. Burgemeester Halsema was er zeer betrokken bij. Een minuut voor de uitzending stuurde zij nog een berichtje."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
John van den Heuvel eindelijk weer in RTL Boulevard
Sluiten