Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 28 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Helaas! ‘The Big Lebowski 2’ blijkt reclamespotje

Pech voor de fans van The Big Lebowski. Nadat er vorige week een kort filmfragmentje verscheen met daarin Jeff Bridges hoopten velen op een vervolg op de populaire film uit 1998. De vork blijkt iets anders in de steel te steken.

Uit het korte fragment viel op te maken dat er op 3 februari iets te gebeuren stond. Gehoopt werd op de aankondiging van een tweede deel, maar het gaat slechts om een reclamespotje tijdens de Super Bowl waarin Bridges acteert als the Dude.

https://twitter.com/TheJeffBridges/status/1088481555582996480

Biertje

In de commercial voor het biermerk Stella Artois verschijnt niet alleen Bridges in een oude rol. Ook Sarah Jessica Parker zit terug als haar Sex In The City-karakter Carrie Bradshaw. Samen nuttigen ze een biertje.

Dat The Big Lebowski geen vervolg zou krijgen, viel overigens te verwachten. Regisseurs Ethan en Joel Coen lieten in 2016 in een interview dat er geen vervolg zou komen op de komedie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.