Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 15 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Gordon gaat los op Angela de Jong

Hij deed vorige week al zijn duit in het zakje bij De Wereld Draait Door, maar nu gaat Gordon écht los op Angela de Jong. In een bericht op zijn Facebookpagina schrijft hij dat hij ‘de oorlog’ aangaat met de AD-columnist.

Met zijn Facebookbericht reageert Gordon op de laatste column van De Jong waarin ze schrijft dat ze even achter haar oren krabde toen ze hoorde dat Wendy van Dijk naar Talpa vertrekt. John de Mol gaat ‘de oorlog’ volgens haar niet winnen met de transfer van Van Dijk.

‘Een hele vervelende mevrouw’

Van een oorlog was helemaal geen sprake vindt Gordon, totdat De Jong die zelf startte. Hij lijkt vooral kritiek te hebben op het stukje waarin De Jong schrijft dat John de Mol zich „richt op presentatoren die op hun retour zijn bij de tv-kijker". „Wij, twee keihard werkende mensen van 47 en 50 krijgen dus via jouw platform te horen dat we eigenlijk maar beter kunnen stoppen want John ‘gaat de oorlog niet winnen’ met sterren zoals wij", aldus Gordon.

Vorige week zat Gordon bij DWDD aan tafel wegens zijn overstap van RTL naar SBS6 en de bijbehorende nieuwe programma’s. Daarin noemde hij De Jong al „een hele vervelende mevrouw". Volgens Gordon moet de recensent zich meer met de tv-programma’s bezighouden in plaats van de mensen die op tv komen.

Lees hier het hele Facebookbericht van Gordon:

Beste Angela, En wederom heb je je geroepen gevoeld om Wendy van Dijk te grazen te nemen in je column. Waarschijnlijk…

Gepostet von Gordon Heuckeroth am Dienstag, 15. Januar 2019

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Gordon gaat los op Angela de Jong
Sluiten