Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 10 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Jan Versteegh verlaat BNNVARA

Jan Versteegh gaat BNNVARA verlaten. De presentator maakt op 1 januari 2019 de overstap naar Talpa en gaat programma’s maken bij SBS6.

Studioshows

“Na vijf mooie jaren bij BNNVARA voelde het als het perfecte moment voor een volgende stap in mijn carrière. Talpa is een plek waar ontzettend veel gebeurt", aldus Versteegh. "John de Mol geeft mij, naast zijn volle vertrouwen, geweldige programma’s om te mogen maken.”

De presentator gaat enkele grote studioshows presenteren en er wordt ook gewerkt aan een nieuw dagelijks programma. Ook gaat hij mogelijk online aan de slag voor Talpa.

De Mol

John de Mol noemt Versteegh een multitalent. “Of hij nou op straat loopt met een cameraploeg, in een studio een live programma presenteert of online actief is”, aldus de mediatycoon. “Talpa wil altijd zo veel mogelijk mensen bereiken, met content die echt raakt, zowel voor televisie als online. Ik weet zeker dat Jan daar een belangrijke bijdrage aan gaat leveren.”

BNNVARA gunt Versteegh de overstap van harte. "Jan heeft bij ons heel veel vlieguren gemaakt", zegt mediadirecteur Robert Kievit. "Hij heeft zich hier sterk ontwikkeld als presentator, programmamaker en personality. Hoewel we graag nog meer programma’s met hem gemaakt hadden, gunnen we hem dit nieuwe avontuur van harte."

Versteegh maakte programma’s als Spuiten en Slikken, Proefkonijnen, Jan de Belastingman en Trippers. En de presentator is op NPO onder meer nog te zien in Snobs en Sloebers en Rijk, dat donderdag van start gaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.