Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 11 sep 2018 / 19:07 uur

Heidi Klum liet Drake een blauwtje lopen

Veel vrouwen zouden het niet doen, maar Heidi Klum deed het wel: een date weigeren met rapper en zanger Drake.

Dat verklapte het 45-jarige supermodel en presentatrice bij The Ellen Degeneres Show, die dinsdag in Amerika op televisie was. Daar bracht Klum het gesprek weer op een spel dat ze eerder in de show had gedaan, Who’d You Rather?, waarbij je moet kiezen tussen meerdere (bekende) mensen met wie je liever op date zou willen. De dag dat ze dat spelletje speelde, ontmoette ze haar huidige lover Tom Kaulitz.

,,Door jou stond het in de sterren, echt waar!" zei Klum tegen DeGeneres.

Iets wat niet in de sterren stond, was een potentiële liefdesrelatie tussen Klum en Drake, die ze meerdere keren verkoos boven andere celebs in het spelletje.

https://www.instagram.com/p/BnaRTNQnyAh/

,,Hij belde een week te laat”, zegt Klum lachend in de show. ,,Iemand die ik ken kent hem ook en hij vroeg diegene om mijn nummer en sms’te mij. Ik had zoiets van: oh my god, dit is zo raar! Maar ik heb hem nooit een berichtje teruggestuurd omdat ik de liefde van mijn leven had gevonden.”

Tik op de vingers

Hoewel DeGeneres Klum een klein beetje op haar vingers tikt over de reactie die Klum had gegeven, kan menig mens zich vast wel vinden in het negeren van het sms’je. ,,Wat zou jij gedaan hebben als hij je mee uit vraagt? En dan zei ik ‘Nee?’ Het is beter om niets te zeggen. Ik schaam me ervoor…"

Het model richt zich vervolgens rechtstreeks tot Drake en biedt haar excuses aan: ,,Drake, het spijt me dat ik je niets heb teruggestuurd."

Nieuwe liefde

Klum vertelt ook over haar huidige lover, de 29-jarige Kaulitz. ,,Ik ging naar een verjaardagsfeest en daar was hij. Het was zo erg dat ik hem niet eens kon aankijken. Weet je wel, dat je je zo ontzettend tot iemand aangetrokken voelt dat je zoiets hebt van: oh my god ik kan niet eens naar hem kijken?! Dus ben ik maar naast hem gaan zitten in plaats van tegenover hem, omdat ik hem anders aan had moeten kijken.”

View this post on Instagram

🤗❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Inmiddels hebben de twee elkaar wél aangekeken en zijn ze stapelgelukkig, maar met de huwelijksgeruchten die rondgaan maakt ze bij DeGeneres korte metten. ,,We hebben niets in het geheim gedaan." Op de vraag of ze wel open staat voor een huwelijk (Klum was zeven jaar getrouwd met zanger Seal en daarvoor ook nog vijf jaar met stylist Ric Pipino) antwoordt ze: ,,Misschien."

View this post on Instagram

Ich vermisse Dich ❤️😍

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Heidi Klum liet Drake een blauwtje lopen
Sluiten