Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 11 sep 2018 / 18:21 uur

Eerste beelden ‘Sex Tape’ Pommeline en Fabrizio

Het is alweer even voorbij, Temptation Island, maar Pommeline en Fabrizio zijn vooral in België nog altijd ‘wereldsterren’. Ze doen mee aan een televisieprogramma waarbij hun seksleven gefilmd wordt. De uitzending is dinsdagavond, maar de eerste beelden zijn nu al te vinden op de website van de zender waar het programma wordt uitgezonden.

In de beelden van het programma ‘Sex Tape’, zien en horen we dat Pommeline in ieder geval helemaal tevreden is over het geslachtsdeel van Fabrizio. Ze heeft het over zijn voeten en handen en ‘bevestigt’ het vooroordeel dat daarover rond gaat.

‘Varken’

Verder zien we dat Pommeline bij het opnemen van hun vlog haar vriend een lik over het gezicht geeft, waarop Fabrizio haar een varken noemt. ,,Je vindt het anders niet erg als ik dat met je piemel doe", antwoordt Pommeline daarop.

Wie benieuwd is naar meer van dit, kan na vanavond fragmenten en misschien zelfs wel de hele aflevering terugkijken op vijf.be

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste beelden ‘Sex Tape’ Pommeline en Fabrizio
Sluiten