Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 31 aug 2018 / 14:54 uur

Tweede seizoen The Voice Senior niet zeker

Heb jij vorige week gekeken naar de eerste aflevering van The Voice Senior? Als je het fantastisch vond, hebben we misschien een beetje slecht nieuws… Het is volgens RTL nog niet zeker of er wel een tweede seizoen van het nieuwe programma komt. Dat laat een woordvoerder vrijdag weten. Hij reageert daarmee op de oproep op de site van het programma waarin zingende senioren wordt gevraagd zich te melden voor een tweede reeks.

,,We lopen nog niet vooruit op een eventueel tweede seizoen”, laat de woordvoerder weten. ,,Officieel is die keuze nog niet gemaakt.” Op de zender waren deze week wel al promotiefilmpjes te zien waarin kandidaten werden gevraagd zich op te geven als zij mee willen doen aan de nieuwe reeks. De woordvoerder zei daarover dat de keuze ,,mede zal afhangen van de kwaliteit en talent van de kandidaten die zich voor het tweede seizoen aanmelden".

Ouderen op tv

The Voice Senior is de nieuwe variant op het succesvolle The Voice-concept, ditmaal met ouderen. Een doelgroep die steeds vaker op tv te zien is. De eerste uitzending trok vorige week direct een miljoenenpubliek. Nederland is het eerste land waarin deze spin-off te zien is. De winnaar mag een elpee opnemen en optreden op het Muziekfeest van het Jaar. Wat vind jij: kunnen we volgend jaar echt niet zonder nieuw seizoen van The Voice Senior of was het eenmalig leuk?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tweede seizoen The Voice Senior niet zeker
Sluiten