Elselotte Smink
Elselotte Smink Entertainment 12 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Moeder Meghan Markle ‘naar Engeland voor dochter’

Tijdens de inmiddels fameuze ‘Royal Wedding’ in mei stal ze de harten van vrijwel alle koningshuisminnende Engelsen en de royals: de 61 jaar oude sociale werker Doria Ragland. De moeder van Meghan Markle kan nu helemaal haar band met het Britse koningshuis versterken, want volgens geruchten verhuist de Amerikaanse binnenkort naar Engeland om haar dochter en schoonzoon prins Harry vaker te kunnen zien.

‘Volgende maand’

Vrienden van Ragland verklaarden aan The Sunday Express dat de verhuizing zelfs volgende maand al plaats zou kunnen vinden. „Ze is verliefd geworden op Engeland en vertelde me toen ze terugkwam dat het een plek is waar ze denkt een leuk leven te kunnen leiden”, aldus de bron.

De moeder van Meghan zou haar dochter teveel missen, en hechter met haar willen worden: zeker nu Markle op den duur een eigen gezin zal stichten. Doria Ragland was het enige familielid van de Suits-actrice die bij de koninklijke bruiloft aanwezig was.

Ophef om interviews

In eerste instantie zou Meghans vader ook bij de bruiloft aanwezig zijn, maar zag daar vanaf door een hartaanval en een paparazzischandaal. Moeder Doria speelde daarom een extra belangrijke rol tijdens de ceremonie.

Doria Ragland gearmd met prins Charles. Foto: ANP

Ragland zou het goed kunnen vinden met de koningin en werd arm-in-arm gespot met prins Charles na de gelegenheid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Moeder Meghan Markle ‘naar Engeland voor dochter’
Sluiten