Metro
Metro Entertainment 17 aug 2018 / 14:29 uur

Michael Jackson-show komt naar Nederland

De grote muziekshow over de carrière van Michael Jackson, Thriller Live, zal in oktober op de Nederlandse planken te zien zijn. Het spektakel van de The King of Pop is op 17 en 18 oktober exclusief te zien in het Rai Theater in Amsterdam.

In Thriller Live brengen vijf solisten en twaalf dansers met een liveband alle grote hits van Michael Jackson ten gehore. Zij voeren ook de spectaculaire choreografieën uit de shows en videoclips op. Alle populaire hits van The King of Pop himself als de hits van The Jackson 5 komen voorbij.

Werelwijd bekroond

De veelgeprezen show toert inmiddels al tien jaar onafgebroken de hele wereld over. De show werd wereldwijd bekroond met een groot aantal belangrijke theater- en musicalprijzen. De voorstellingen maken deel uit van een Europese tournee ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van Jackson, eind augustus.

De kaartverkoop voor de twee shows van Thriller Live in Amsterdam gaat vrijdag van start.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Michael Jackson-show komt naar Nederland
Sluiten