Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 22 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Glennis Grace weer fenomenaal, ondanks lelijk jasje

Glennis Grace blijft ook tijdens de liveshows van America’s Got Talent overtuigen. De Nederlandse zangeres blies de jury dinsdag omver met haar versie van het nummer Never Enough dat afkomstig is uit de film The Greatest Showman.

Mel B

De Nederlandse werd overladen met applaus en lovende kritieken. Toch had voormalig Spice Girl Mel B een puntje van kritiek naar het optreden tijdens de tweede kwartfinale. ,,Dat jasje mag je echt nooit meer aantrekken."

MyJewellery_Glennis

Of Grace het daadwerkelijk tot de halve finale schopt, dat weten we donderdagochtend pas. Woensdagavond (Amerikaanse tijd) zal er bekend worden gemaakt welke deelnemers er voldoende stemmen hebben gekregen om nog een ronde verder te gaan.

Ook de eerste recensies op YouTube zijn meer dan lovend. In Amerika zijn ze groot fan van Glennis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Glennis Grace weer fenomenaal, ondanks lelijk jasje
Sluiten