Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 8 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Glennis door naar liveshows America’s Got Talent

Glennis Grace heeft het voor elkaar: ze is door naar de liveshows van America’s Got Talent. De Amsterdamse verpletterde de jury met een indrukwekkende versie van Nothing Compares 2U van Prince.

Kippenvel bij jury

Voordat Glennis begint zegt Glennis naar jurylid Mel B geluisterd te hebben, die haar na haar auditie op het hart drukte ook andere nummers dan die van Whitney Houston te zingen. Simon Cowell moest daar om lachen en zei: „Volgens mij heb ik dat ook gezegd hoor!" Het advies was in elk geval goed opgepakt door Glennis, die met haar loepzuivere optreden voor kippenvel bij de jury en het publiek zorgde.

Ook laat Glennis weten dat haar zoontje haar heeft gemotiveerd om mee te doen aan de Amerikaanse talentenshow.

https://www.youtube.com/watch?v=EMIXjA-gS4Y

Grote kanshebber

Op sociale media regent het complimenten voor Glennis, die door vele volgers van het programma als grote kanshebber voor de winst wordt gezien. „Wat een geweldige stem en optreden!" schrijft iemand. „Yes! Gefeliciteerd Glennis en zet ‘m op in de live shows!"

De liveshows beginnen volgende week en daarin neemt Glennis het op tegen zes andere kandidaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.