Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Entertainment 30 aug 2018 / 14:20 uur

Famke Louise en Corry Konings ook in Expeditie

Nog een week wachten en dan gaat het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson van start! RTL heeft donderdag tijdens de vandaag van het programma de laatste deelnemers van Expeditie Robinson bekendgemaakt: zangeres Corry Konings mag zich bij Kamp Zuid voegen en vlogger Famke Louise gaat de strijd aan in Kamp Noord.

Oudste en Jongste deelnemer

Corry Konings is met haar 66-jarige leeftijd de oudste deelnemer, de 19-jarige Famke Louise is de jongste deelnemer. Corry scheelt maar twee jaar met de 64-jarige Johnny Kraaijkamp, eveneens bewoner van Kamp Noord.  De overige BN’ers in dit kamp zijn Toine van Peperstraten, Gregory Sedoc, Tony Peroni jr., Stijn Franssen en Loiza Lamers.

Kamp Onbekend

Famke Louise zit in Kamp Zuid met Jody Bernal, Josylvio, Steven ‘Braboneger’ Brunswijk, Donny Roelvink, Nienke Plas en I Am Aisha te zien. Ook dit jaar doen er weer een aantal onbekende Nederlanders mee aan het populaire tv-programma. Kamp Onbekend (of misschien ken je wel een van de deelnemers) wordt gevormd door Sandra Spreij, Gwenda Nielen, Laurie Scheerder, Dominique Hazeleger, Robin Bakker, Jan Bronninkreef en Özgür Aksan.

Metro is vandaag aanwezig bij de fandag. Kijk mee via Instagram: Metro!

Reageer op artikel:
Famke Louise en Corry Konings ook in Expeditie
Sluiten