Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 6 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

YouTuber Dionne Slagter wint It Takes 2

Dionne Slagter, bekend van YouTube onder de naam OnneDi, mag zichzelf winnares noemen van het derde seizoen It Takes 2. Na een strijd van zeven weken versloeg de vlogster in de eindronde haar mede-finalist Eva Cleven. Eerdere winnaars van de RTL-show zijn Jan Versteegh en Bibi Breijman.

Publieksjury

De publieksjury moest uiteindelijk de doorslag geven, want beide finalisten hadden van de jury alleen maar tienen gekregen voor hun laatste optredens. Dionne kreeg voor haar optreden 53 punten van het honderdkoppige publiek en Eva kreeg 47 punten. Daarmee is Dionne de winnares van het derde seizoen van de duettenstrijd die zeven weken geleden begon met negen bekende Nederlanders.

Staande ovatie

Ze stond in de laatste aflevering samen met Waylon op het podium. Samen zongen ze zijn nummer voor het zijn songfestival Outlaw In ‘Em. Slagter zong aan het slot van de finale het nummer Ordinary People samen met haar coach Marcel Veenendaal, de zanger van Di-rect. Ze kreeg een staande ovatie voor dit optreden dat ze in tranen eindigde. Al vanaf kinds af aan droomde de vlogster er van om zangeres te worden. Door It Takes 2 en de begeleiding van Marcel vond ze weer de drive om te gaan zingen. “Voor mij staat dit traject voor zóveel”, zei Dionne.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
YouTuber Dionne Slagter wint It Takes 2
Sluiten