Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 6 mei 2018
Leestijd: 0 minuten

Mexicaanse politie vindt busje vol lijken

De Mexicaanse politie heeft zaterdag negen lichamen gevonden in een bestelbusje. Volgens het Openbaar Ministerie behoorden de slachtoffers tot een groep van elf mannen die donderdag werden ontvoerd in Tixtla, een stad in de zuidelijke deelstaat Guerrero.

Guerrero is een van de gevaarlijkste streken in Mexico. Er wordt veel papaver gekweekt voor de heroïneproductie en verschillende drugskartels strijden er met elkaar om de macht. Vorig jaar kwamen meer dan 29.000 mensen om het leven door het drugsgeweld in Mexico.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.