Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 6 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Zo cute: De eerste foto’s van de Britse prins Louis

We konden al een heel klein beetje gluren toen de trotse ouders voor het ziekenhuis stonden, maar zondag heeft het Britse koningshuis de eerste duidelijke foto’s vrijgegeven van het twee weken oude prinsje Louis. De foto’s zijn genomen door zijn moeder Kate.

Kusje van je zusje

Beide foto’s zijn genomen in Kensington Palace, het woonadres van prins William en Kate. Een ervan dateert van 26 april, drie dagen na de geboorte van Louis. De andere foto, waarop de baby op zijn voorhoofd wordt gekust door zijn zus Charlotte, is van afgelopen donderdag, toen prinses Charlotte 3 jaar werd.

Ahhhh… Zo lief!

Lieve berichten

In een verklaring zeggen William en Kate dat ze het publiek willen bedanken voor de lieve berichten die ze naar aanleiding van de geboorte van Louis’ hebben gekregen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.