Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 5 mei 2018 / 08:19 uur

Moeder maakt zich zorgen om spoorloze Dotan

Waar is Dotan? Dat is de grote vraag die in ieder geval zijn moeder Patty Harpennau stelt. Al twee wekenlang heeft ze niets meer van haar zoon vernomen, zo laat ze weten in De Telegraaf.

Een paar weken geleden werd Dotan ‘ontmaskerd’ door De Volkskrant. De zanger had jarenlang een trollenleger tot zijn beschikking dat zich te pas en te onpas als fanatieke fanschare manifesteerde. Nadien gaf hij een verklaring op social media en verscheen hij ook bij RTL Late Night, maar sindsdien is het stil. Hij is zelfs niet bij zijn eigen huis gesignaleerd.

Geef me een teken van leven

,,Lieve Dotan, we maken ons allemaal grote zorgen om jou. Geef me een teken van leven…", zo luidt haar noodkreet. ,,Ik ben radeloos en maak me grote zorgen. Hij belt me niet en ik kan hem niet bellen. Zijn telefoon is afgesloten en hij heeft al zijn concerten afgezegd. Ik slaap er niet van, heb dikke kringen onder mijn ogen en word net als Dotan overladen met haatmails, met daarin de meest erge verwensingen."

Verschillende bronnen melden dat de zanger gesignaleerd is in Israël, waar hij ook geboren is en zijn vader woonachtig is. Ook zijn castingdirector Job Gosschalk zou daar ‘ondergedoken’ zitten sinds hij beschuldigd wordt van seksuele intimidatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Moeder maakt zich zorgen om spoorloze Dotan
Sluiten